Vitens genomineerd voor Driehoek 3D-trofee 2019/2020

Vitens is genomineerd voor de Driehoek 3D Trofee 2019/2020, de prijs voor het beste overleg in de ‘driehoek’ medezeggenschap, toezicht en bestuur.

De Alliantie Medezeggenschap & Governance (AMG) heeft drie organisaties genomineerd voor de Driehoek 3D Trofee 2019/2020; de prijs voor organisaties met robuust en inhoudelijk overleg tussen de (centrale) ondernemingsraad en de raad van commissarissen of raad van toezicht en het bestuur/de directie.

De genomineerden bedrijven zijn:

  • de Volksbank N.V.
  • Unilever
  • Vitens N.V.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een congres van AMG op woensdag 11 december 2019. De winnaar en de andere genomineerde organisaties krijgen als prijs een plastiek: de Driehoek 3D Trofee. De driehoek staat voor de partners: medezeggenschap, toezicht, bestuur. De 3D staat voor dialoog, duurzaamheid en diversiteit.

De Driehoek 3D Trofee is mogelijk gemaakt door de Stichting À propos, opgericht door Ieke van den Burg. Haar missie was zeggenschap voor werknemers op bedrijfsniveau, met speciale aandacht voor de rol van de voordrachtscommissaris. Het werk van de stichting is na het overlijden van Ieke van den Burg in 2014 overgedragen aan de Alliantie Medezeggenschap & Governance (AMG). De AMG is een samenwerkingsverband tussen SER, Nationaal Register, AWVN, CNV, FNV, MNO Platform, NCD, SBI-Formaat, VNO/NCW, VCP, De Voort Advocaten, WissemaGroup.

Lees het volledige persbericht op de website van de Alliantie Medezeggenschap & Governance. Ook voor informatie over het congres van 11 december 2019.

Geen categorie